WelkomVrienden van de Vecht

Al 88 jaar zijn de klanken van Muziekvereniging De Vecht te horen in Vreeland. U kunt ons horen bij Vreelandse activiteiten: op Koninginnedag, bij de intocht van Sinterklaas en op Kerstavond als De Vecht haar Kerstgroet aan Vreeland brengt.

Maar bovengenoemde activiteiten zijn niet de enige momenten waarop u naar De Vecht kunt luisteren. De Vecht heeft half januari voor het vierde jaar in successie een geweldig geslaagd Nieuwjaarsconcert verzorgd in de Grote Kerk in Vreeland. En aan het begin van de zomer op een mooie zaterdagavond was er het inmiddels traditionele Brugconcert, waarbij veel Vreelanders zichtbaar genoten op de oever van de Vecht. De kinderen in Vreeland en omstreken worden ook niet vergeten, want daarvoor organiseert De Vecht spectaculaire Kinderconcerten, zoals afgelopen jaar het Roodkapje concert.

Als Muziekvereniging organiseren we niet alleen concerten en optredens, maar houden wij ons ook bezig met andere muzikale activiteiten. Sinds een jaar verzorgen wij blokfluitlessen. Onder begeleiding van een professionele docent kunnen kinderen vanaf 5 jaar kennismaken met muziek. Met deze lessen bouwen de kinderen een goede basis op voor een start met muzieklessen op een specifiek instrument uit ons orkest. Voor elk blaasinstrument is er een docent, die op specifieke dagen les geven in Vreeland. Als de kinderen een bepaald niveau hebben bereikt, kunnen ze op de maandagavond mee spelen in ons Opleidingsorkest.

Om bijzondere, leuke en aansprekende concerten te kunnen blijven geven, om de toekomst van de vereniging, en een muzikale basis voor kind en volwassene in Vreeland te waarborgen, moet De Vecht blijven investeren.
Daarbij hebben wij uw steun nodig. Wij willen u daarom vragen om “Vriend van De Vecht” te worden. Wij stellen het zeer op prijs als u uw waardering voor de muziek in het dorp laat blijken door een jaarlijkse financiële bijdrage van minimaal 15 Euro per jaar. U kunt daarvoor de ansichtkaart invullen en in de bijgevoegde envelop terug sturen. U kunt hem natuurlijk ook inleveren bij een bekende van de vereniging. Als Vriend van de Vecht krijgt u korting voor 2 personen op het Nieuwjaarsconcert en vrijkaarten voor het Lenteconcert.

Vanaf 2011 kunnen ook bedrijven Vriend van de Vecht worden, Fortissimo Vriend of Forte Vriend. Wilt u meer informatie [238 KB] dan kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden of via e-mail.

Fortissimo Vriend:
een vermelding op de website met doorlink
advertentie in het programmaboekje van Nieuwjaarsconcert of Kinderconcert
vermelding bij andere concerten
4 vrijkaarten voor Nieuwjaarsconcert
optreden met/voor personeel of familiefeest bespreekbaar

Forte Vriend:
een vermelding op de website
advertentie in het programmaboekje van Nieuwjaarsconcert of Kinderconcert
vermelding bij andere concerten

Namens alle leden van Muziekvereniging De Vecht alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage! En graag tot ziens bij een van onze concerten.




Printerversie